Вятърът обръща посоката си от запад-северозапад и с него ще нахлува

...
 Вятърът обръща посоката си от запад-северозапад и с него ще нахлува
Коментари Харесай

Времето: Идва студ, жълт код за силен вятър в 10 области

 Вятърът обръща посоката си от запад-северозапад и с него ще нахлува леден въздух.  За 10 области в страната е в действие жълт код за мощни пориви напразно - Видин, Враца, Монтана, Плевен, Велико Търново, Русе, Сливен, Стара Загора, Пазарджик и Пловдив.

Облачността ще е променлива, постоянно забележителна и след обяд на доста места в България още веднъж ще превалява дъжд. Максималните температури ще са от 7° - 9° в Северозападна България до 13° - 15° в източните региони от страната, където преди обяд към момента ще духа сдържан южен вятър.

В планините ще духа мощен, по високите и открити елементи - плевел вятър от западната четвърт. Ще бъде най-вече облачно и на доста места ще превалява сняг, под към 1600 метра преваляванията ще са от дъжд. Максимална температура на 1200 метра – към 6°, на 2000 метра – към 0°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, постоянно забележителна и в следобедните часове основно по южното крайбрежие ще превали дъжд. Ще духа сдържан южен вятър, който по здрач ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили. Максимални температури – сред и 12°-15°. Температурата на морската вода е 12° - 13°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето ще изгрее в 07:54 часа и ще залезе в 16:57 часа. От през днешния ден, денят стартира да пораства с 1 минута, продължителността му ще бъде 09:03 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР